Bulletin k utkání #1. liga#13
Aligators Klobouky - Florbal Ústí
MUŽI SE VRACÍ NA DOMÁCÍ PŮDU. VYZYVATELEM JE ÚSTÍ.

MUŽI SE VRACÍ NA DOMÁCÍ PŮDU. VYZYVATELEM JE ÚSTÍ.

Muži se po dvou kolech na venkovních hřištích představí opět na domácí palubovce. V sobotu je vyzve celek Florbal Ústí. Vrátí se muži na vítěznou vlnu po dvou prohrách?

Poslední utkání se mužům příliš nepovedlo. V utkání s Plzní se nedokázali dostat do správného tempa a celý zápas tahali za kratší konec. Nyní se však vrací na domácí palubovku, před domácí publikum a budou se snažit vrátit na vítěznou vlnu. Muži dlouhodobě spoléhají na úderné duo Gregr a Zbořil, avšak v posledních zápasech se začinají projevovat i jiná jména...Matyáš Zouhar zaznamenal skvělý zápas s Budějovicemi, ale i v ostatních zápasech zaznamenává body.

Na druhé straně jejich soupeř zaznamenává výborný začátek sezóny. Z 12 odehraných utkání si připsali 25 bodů a "sluní" se na druhé příčce tabulky. V útoku se mohou opřít o tahouna Martina Fuchsiga, který si ke 4 brankám připsal již 13 asistencí, a také o Tomáše Pšeničku, který střelil již 13 branek.

Komentář trenéra Patrika Procházky:
Musíme se zkonsolidovat a navázat na výkony z konce října. Ústí velmi kvalitní tým, ale zrovna tohle by nám mohlo svědčít. V lize může vyhrát každý s každým.

Zpět na úvod